Ulei de motocicletă - ENEOS este uleiul numărul 1 în Japonia
City Performance Scooter

Ulei de înaltă tehnologie conceput pentru scutere, maxiscutere, motociclete pe 3 roți și motociclete cu ambreiaj uscat și motor în 4 timpi, cu sau fără catalizatoare. Formulat pe bază de ulei sintetic pentru orice scuter pentru condițiile din oraș, furnizând protecție în condiții extreme, pornire la rece, drumuri scurte sau lungi prin oraș, temperaturi înalte și relantiul motorului la semafoare sau în ambuteiaje. Conceput pentru protecţia motorului, consum scăzut de ulei și carburant.

SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API SJ, JASO MB

ENEOS GP4T Ultra Racing+ 10W50

Ulei de motor, complet sintetic, cu performanță extremă pentru curse de motociclete. Cel mai avansat ulei de motor, de înaltă tehnologie, pentru motocicletele cu motoare în 4 timpi de înaltă performanță, de curse, dotate sau nu cu cutii de viteze integrate, cu ambreiaj umed sau uscat, care funcționează la viteze și temperaturi mari, special creat pentru motociclete endurance, off-road, uphill sau dirt. Oferă performanță de vârf la schimbarea vitezei și a cuplului, precum și a accelerației. Asigură protecția fără compromis a motorului, ambreiajului și cutiei de viteze, având ca rezultat schimbarea lină a vitezelor, cuplarea perfectă a ambreiajului umed la pornire, accelerare și viteză maximă. Tehnologia ENEOS Racing furnizează o accelerare excepțională și putere supremă la simpla atingere a acceleraţiei.


SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API SL, JASO MA2, JASO T903

ENEOS GP4T Ultimate Racing 10W60

Ulei de motor, complet sintetic, cu performanță pentru cele mai extreme curse de motociclete. Cel mai avansat ulei de motor, de înaltă tehnologie, pentru motocicletele cu motoare în 4 timpi de înaltă performanță, de curse, dotate sau nu cu cutii de viteze integrate, cu ambreiaj umed sau uscat, care funcționează în condiții și temperaturi extreme, pe șosea sau pe teren sau pe pistă. Creat pentru motociclete sport, de viteze, Supersport, Enduro sau dirt, oferă performanță de vârf la schimbarea vitezei și a cuplului, precum și reacţia accelerației. Asigură protecția fără compromis a motorului, ambreiajului și cutiei de viteze, având ca rezultat schimbarea lină a vitezelor, cuplarea perfectă a ambreiajului umed la pornire, accelerare și viteză maximă. Tehnologia ENEOS Racing furnizează o accelerare excepțională și putere supremă la simpla atingere a acceleraţiei.

SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API SL, JASO MA2, JASO T903

ENEOS Max Performance 15W-50

Ulei de înaltă tehnologie pentru motoare în 4 timpi, special creat pentru motocicletele europene și americane. Adecvat pentru o serie largă de motociclete, motociclete de mare putere, scutere, motociclete sport, street & road, trail și off-road, ATV-uri, precum și pentru utilaje de putere cu motor în 4 timpi, oferă performanță excelentă atât în motociletele noi, cât și în cele mai vechi, și protecție excelentă motorului și funcționare superioară ambreiajului și cutiei de viteze în orice condiții. Asigură schimbarea lină a vitezelor, cuplarea perfectă a ambreiajului umed la pornire, accelerare și viteză maximă.

SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API SJ, JASO MA2, JASO T903

ENEOS Performance 20W-50

Ulei mineral de înaltă calitate conceput pentru protecția optimă a motoarelor de motociclete în 4 timpi, motociclete street, off-road, trail, ATV-uri și mopeduri dotate sau nu cu cutii de viteze integrate, cu ambreiaj umed sau uscat, cu sau fără catalizator. Proiectat pentru motocicletele tradiționale și cruisere pentru protecție la presiuni extreme și durată de viață lungă a motorului și angrenajului, reduce uzura motorului și a angrenajelor și contribuie la menținerea unui motor curat. Asigură frecare optimă a plăcuțelor ambreiajului umed și cuplarea excelentă a ambreiajului la pornire, accelerare și viteză maximă.

SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API SJ/SH/SG, JASO MA2, JASO T903

ENEOS GP4T Ultra 2T

Ulei pentru motoare în 2 timpi de calitate și performanță înalte, complet sintetic și avansat pentru motocicletele de curse și sport, Enduro și go-karts de curse, care funcționează în condiții de competiție extreme, pe șosea, pe teren sau pe pistă. Grație uleiurilor de bază complet sintetice atent selectate și a pachetului de aditivi, asigură protecția motorului, ungere superioară de lungă durată la cele mai extreme temperaturi și garantează depuneri scăzute și emisie de carbon redusă. Conceput pentru motocicletele în 2 timpi de performanță și foarte pretențioase, pentru motociclete speedway, trail, off-road și Enduro, dotate cu motoare în 2 timpi de înaltă performanță de mare turație.

SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API TC+/TC, JASO FC, ISO-L-EGD

ENEOS GP4T Ultra Street 5W40

Ulei de motocicletă de înaltă tehnologie, complet sintetic, creat special pentru cea mai mare performanță în motoarele în 4 timpi din motocicletele de la BMW, dar și de la Piaggio, care funcționează la orice viteză și temperatură,  inclusiv la cele extrem de mari. Oferă performanță de vârf în schimbării vitezei și a cuplului, precum și a reacţiei la accelerație protejând motorul la maxim. Tehnologia complet sintetică ENEOS asigură accelerare excepțională și putere
maximă la simpla atingere aacceleraţiei. JXTG a selectat cu atenție formule inovatoare pentru motoarele europene de performanță, astfel ca motorul să atingă puterea și cuplul maxim, concomitent cu economie maximă de carburant, longevitate şi protecție fără compromis a motorului.


SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API SL, JASO MA2, JASO T903

City Performance Scooter Gear Oil

Ulei de angrenaj de înaltă performanță, formulat special pentru scutere cu ambreiaj uscat și cutie de viteze separată de carterul motorului, care are nevoie de ulei de transmisie diferit de uleiul motorului. Conceput pentru cea mai bună performanță de ungere în condiții extreme, start la rece, drumuri scurte sau lungi în oraș, temperaturi înalte și relantiul motorului la semafoare sau în ambuteiaje. Creat pentru schimbarea lină a vitezelor și viața lungă a angrenajului.

SPECIFICAȚII ŞI OMOLOGĂRI: API SJ, JASO MB, SAE 10W-40

Flacoanele

Flacoanele sunt în curs de înlocuire. În 2020, produsele vor fi disponibile paralel în flacoane vechi și noi, conținutul fiind de aceeași calitate de top.

64214212.jpg